Οι υπηρεσίες μας

Με τη άρτια οργάνωσή μας, τις εξαιρετικές υπηρεσίες τα σύγχρονα λεωφορεία και τους έμπειρους οδηγούς έχουμε κερδίσει την αναγνώριση, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να εξασφαλίσει σε κάθε επιβάτη άριστη μεταφορά και ένα θαυμάσιο και ασφαλές ταξίδι.

bus

Ενοικίαση

Μπορείτε να ενοικιάσετε απο το στόλο μας το λεωφορείο που σας εξυπηρετεί. Οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας εξασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά σας σε οποιοδήποτε σημείο της χωράς, αλλά και στο εξωτερικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ετοιμάσουμε την προσφορά που σας ικανοποιεί.

excursion-1

Μεταφορά

Ταξιδεύουμε στους περισσότερους προορισμούς στην Ελλάδα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της χώρας,  καθώς και του εξωτερικού. 

Είμαστε στη διάθεσή σας με τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εξασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Θα είναι τιμή να σας εξυπηρετήσουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

excursion

Εκδρομές

Μπορείτε να συμμετέχετε στις προγραμματισμένες εκδρομές που οργανώνουμε σε σημαντικά αξιοθέατα της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και σε χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Εκδρομές προγραμματίζονται κατα τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς και ποικίλουν σε μονοήμερες και πολυήμερες.